sluit
winkelwagen

0 Items
Totaalprijs € 0,00

Winterjassen

Winterjassen

Wij houden van winterjassen want een winterjas houdt ons lekker warm tijdens de koude dagen. Maar we houden er ook van omdat er heel veel te kiezen valt. Net zoals altijd hebben we weer een mooie collectie samengesteld. Populaire trends van dit seizoen zijn o.a. de parka, leren jack en het bomberjack. Allemaal verschillende jassen maar wat zijn ze leuk (en lekker warm)!

Bekijk hier de nieuwste collectie winterjassen 

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren
    

Trends herfst/winter 2015-2016

Iedereen heeft er één nodig tijdens de koude dagen: een winterjas. Je hebt geluk want op MijnModewereld.nl vind je een grote collectie herenjassen. En ook de trends mogen er deze winter zijn hoor, vinden wij dan! Trends van dit seizoen zijn o.a. een padded jacket, de welbekende parka en ook met de wollen jas kom je goed voor de dag! Laten we je even meenemen naar de trends: De padded jacket is vaak dun, gewatteerd en houdt de warmte goed vast. Kijk, net wat je nodig hebt tijdens de koudere dagen. Een wollen jas, de naam zegt het eigenlijk al, het is een jas gemaakt van wol. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een jas voor de koudere dagen. Bij voorkeur in het donkergrijs en met steekzakken, dan steel je de show! En onze favoriet voor heren, de parka! Het blijft ongetwijfeld een mannetje van de vrieskou. Gemaakt van stevig katoen en wat ons betreft is de parka in het legergroen een must deze winter! Kortom, veel natuurlijke materialen en natuurlijke tinten. Wij worden er in ieder geval blij van!

Winterjassen

In de collectie van dit seizoen zien we verschillende parka’s, leren jassen en bomberjacks terug. Verschillende merken hebben deze trendy jassen in de collectie. In onze jassencollectie komen o.a. de volgende topmerken voorbij: PME Legend, Scotch & Soda, Vanguard en Elvine. Deze merken leveren stuk voor stuk prachtige jassen in een goede kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat jij het niet koud krijgt deze winter. Dus, zien we jullie snel heren!?