sluit

0 Items
Totaalprijs € 0,00

Kocca

Kocca, dit dynamische jonge modemerk, nu online bij Mijnmodewereld.nl

Kocca, dynamische, jonge damesmode voor de moderne vrouw van deze tijd. Dit Italiaanse mode merk is nu ook online verkrijgbaar in de onlineshop van Mijnmodewereld.nl. Het Italiaanse mode merk Kocca is opgericht in 1995 en staat voor vernieuwende, innovatieve en professionele ontwerpen van mooie kwaliteit en richt zich voornamelijk op de jonge modieuze vrouw van 17 tot 30 jaar. "Geniet van iedere dag" is het slogan dat Kocca gebruikt om hun mode collecties aan te prijzen en genieten is wat je doet, wanneer je de creaties van Kocca draagt!

Kocca damescollectie

Bekijk de hele Kocca damescollectie

Kocca, kleding waarin je je goed voelt.

De zeer ervaren en gedreven ontwerpers van Kocca hebben bij het ontwerpen van hun collecties altijd dezelfde uitgangspunten voor ogen. Kleding met een perfecte pasvorm en de mooiste kleuren en materialen waarin je je zo goed voelt dat je wel móet genieten en dat ook uitdraagt. Deze elementen worden verwerkt tot een prachtige mix van de mode van nu en de mode uit het verleden en het resultaat is de Kocca-stijl die past bij de modieuze vrouw van nu. De mode collecties van Kocca bestaan uit de meest uiteenlopende stijlen, van stijlvol, vrouwelijk en elegant tot stoer en dynamisch, voor iedere smaak en gelegenheid is er wel iets passends te vinden. Prachtige zomer- en winterjassen, blazers met aparte details, vrouwelijke rokjes en jurkjes in alle lengtes die je figuur perfekt uit laten komen, maar ook leuke broeken en bovenkleding in de mooiste kleuren en modellen.

Kocca jeans

Kocca heeft ook een uitgebreide collectie Jeans met broeken, rokken en blouses in allerlei stoere modellen, kleuren en uitvoeringen die je perfekt kunt combineren met de rest van de Kocca mode collecties. Om je outfit helemaal compleet te maken, heeft Kocca ook een uitgebreide eigen lijn accessoires ontworpen. Prachtige tassen en riemen in diverse stijlen, materialen en uitvoeringen en sierlijke, kleurrijke sjaaltjes. De mooiste schoenen en laarzen in leer en suede. En voor de winter, warme, aangename mutsen, sjaals en handschoenen naar de laatste modetrends. Het jonge en dynamische mode merk Kocca is vanaf nu online verkrijgbaar in de webshop van Mijnmodewereld.nl.