sluit
winkelwagen

0 Items
Totaalprijs € 0,00

Expresso Sixties Classics

Expresso Sixties Classics collectie

De nieuwe Expresso Sixties Classics collectie is online te koop bij Mijn Modewereld. Vrouwen die regelmatig in de schijnwerpers staan, grijpen vaak terug naar dat klassieke jaren zestig jurkje. Dat is geen toeval, want ze weten dat ze goed zitten met de simpele, rechte belijning en die ronde hals. Met dit in het achterhoofd heeft Expresso een nieuwe verrassende versie gemaakt van een oude, winnende look.

De A-lijn van de Sixties Classics collectie

Bij de Sixties classics collectie springt er één beeld direct uit, de A-lijn. De A-lijn staat voor elegant en recht of iets wijder uitstaand. De collectie is gemaakt met technische stoffen en daarnaast een combinatie van wol met imitatieleer. Zo vallen de jurken en rokken goed en glad naar beneden. Voor de tops zijn hele zachte en soepele materialen gebruikt.

Zwart witte Expresso najaarscollectie

Zwart met off-white zorgt voor een duidelijk contrast in deze Expresso najaarscollectie. Deze kleurencombinatie zorgt voor een strakke, grafische en soms minimalistische look. In de prints zie je het grafische van de sixties steeds terugkomen.

In de schijnwerpers met de Sixties Classics collectie

De altijd chique en sierlijke driekwart mouw is terug van weggeweest. Bij de jurkjes horen de armen juist weer bloot, maar gelukkig zijn daar bijpassende lange jassen voor te krijgen in hetzelfde model. Hieronder kan je een zwarte maillot en een paar zwarte leren laarzen dragen, waardoor ook jij staat te stralen in de schijnwerpers!

Modewereld Expresso dameskleding

Het zwarte rokje en de zwarte broek zijn de perfecte basis voor je najaarsgarderobe. Je kan hiermee alles combineren! De Expresso Sixties Classics collectie is online te koop in de Mijn Modewereld webshop. Kijk ook in onze webshop voor de Expresso collecties

 

Sixties Classics collectie