sluit
winkelwagen

0 Items
Totaalprijs € 0,00

Claudia Sträter

Claudia Sträter

Het merk Claudia Sträter bestaat sinds 1970. Met een eigen styling en eigen patroonmakers is Claudia Sträter al meer dan 40 jaar stijl vast. Claudia Sträter vertaalt internationale modetrend op karakteristieke wijze naar een duidelijk herkenbaar handschrift. Vrouwen die Claudia Sträter dragen zijn zelfbewust, actief, dynamisch en druk doende in hun beroeps- en privéleven. Claudia Sträter springt hierop in door het bieden van verschillende thema's en kleedmomenten en dit nodigt je uit om te mixen & matchen.

Damescollectie Claudia Sträter

Bekijk hieronder de nieuwste Claudia Sträter collectie.
per pagina

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Van hoog naar laag sorteren
    

Claudia Sträter damescollectie

‘Dress as a woman’ is niet alleen het motto van Claudia Sträter, maar van iedere vrouw! Claudia Sträter maakt tijdloze, elegante kleding van goede kwaliteit. Claudia Sträter is een bekend damesmerk voor de hippe, actieve, trendy vrouw van nu. De klassieke inslag is duidelijk te zien aan de zeer vrouwelijke modellen en ontwerpen. Mijn Modewereld heeft een uitgebreid assortiment met onder andere jurken, truien, vesten, jassen, blazers, blouses, tunieken, tops, broeken, rokken en accessoires. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kunt het vinden op www.mijnmodewereld.nl.

Het Nederlandse kledingmerk

De collecties van Claudia Sträter worden in Nederland ontworpen, gepresenteerd en geëxporteerd. Een puur Nederlands modemerk, gericht op de moderne vrouw. Al meer dan 40 jaar het Nederlandse kledingmerk met 27 winkels in Nederland én Luxemburg. Een van de belangrijkste kenmerken van dit merk is de kwaliteit van de stof. De hele collectie van Claudia Sträter wordt gemaakt van hoogwaardige Italiaanse materialen. Hierdoor is de kleding niet alleen opvallend zacht, maar hebben de items ook een rijke uitstraling en prettig draagcomfort. De kleur van de kleding blijft intact.

Online Claudia Sträter kopen

Wanneer je er chique uit wilt zien of wat meer casual? Claudia Sträter heeft voor iedere gelegenheid en/of look passende kleding in de collectie. Waar je ook naar op zoek bent, voor ieder gepast moment heeft Mijn Modewereld een gepaste outfit. Claudia Sträter vindt het niet alleen belangrijk om je van een mooie outfit te voorzien, maar zet daarnaast ook in voor een betere wereld. De gehele collectie wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Ook staat het merk er op dat de kleding gemaakt wordt onder goede arbeidsomstandigheden: normaal loon, geen kinderarbeid, normale werktijden en goede werkomstandigheden.